IniciExàmens oficialsAlumnat lliure

Alumnat lliure

alumnat lliure web

CERTIFICAT DE NIVELL B1, B2 i C1 2019-2020:certificat

LLiurament dels certificats de Nivell Intermedi B1 ANGLÈS obtinguts a la convocatòria extraordinària de FEBRER 2020:

Cal enviar un correu electrònic a la secretaria del centre (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) especificant les vostres dades personals i acadèmiques (nom i cognoms, DNI/NIE/Passaport, telèfon de contacte, idioma i nivell). Se us donarà cita prèvia per a passar a recollir el títol en horari d'atenció al públic. 

· CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA (febrer 2020) per a l'obtenció dels certificats d'anglès dels nivells B1, B2 i C1 de les EOI. 
Termini d'inscripcións online: del 18/11/2019 (a partir de les 9h) al 22/11/2019.
Més informació al web del Departament d'Ensenyament.

· CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA (maig-juny 2020) per a l'obtenció dels certificats d'idiomes dels nivells B1, B2 i C1 de les EOI. >>> ATENCIÓ: CONVOCATÒRIA ANUL·LADA PER LA COVID-19

S'ha publicat al DOGC la Resolució EDU/975/2020, de 8 de maig, on queden definitivament cancel·lades les proves de certificació de la convocatòria ordinària, tant per a l'alumnat oficial com per al lliure.
L'alumnat lliure inscrit en aquesta convocatòria rebrà en els propers dies un correu electrònic per part del Departament d'Educació amb instruccions per a poder sol·licitar el retorn de la taxa pública.

Més informació al web del Departament d'Ensenyament

Sol·licituds dels títols oficials de Nivell Intermedi B2 i  Avançat C1 obtinguts a la convocatòria de juny 2021: el tràmit s'ha de fer presencialment a la secretaria de l'escola a partir de ???. Consulteu aquí els impressos a presentar i les taxes per l'expedició de títols acadèmics i professionals.

Consultes i més informació, cliqueu aquí.

Informació general sobre les proves lliures: (+Info)

Mostres de les proves: (+info)

Es poden obtenir els següents certificats per lliure:

    • Certificat de Nivell Intermedi B1
    • Certificat de Nivell Intermedi B2
    • Certificat de Nivell Avançat C1

Go to top