IniciHorari d'atenció al públic

Atenció públic

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC: del 22 de juliol al 31 de juliol ÚNICAMENT atenció per CORREU ELECTRÒNIC.

atenció públic web HORARI SECRETARIA:  

Procediment d'atenció al públic a partir de la FASE 2 de desescalada i fins a nou avís:

A partir de l'entrada en FASE 2 de desescalada i segons el pla de reobertura del centre* , l'atenció al públic es farà mitjançant CITA PRÈVIA . Per tal de què us puguem atendre, heu de posar-vos en contacte amb la secretaria del centre enviant un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  fent constar les vostres dades personals completes (nom i cognoms, DNI/NIE/Passaport, telèfon de contacte) i exposant el motiu de la vostra petició de cita prèvia. La secretaria del centre es posarà en contacte amb vosaltres per a donar-vos dia i hora de citació.

*COMUNICAT: PLA DE REOBERTURA DEL CENTRE EN EL CONTEXT DE LA FASE 2 DE DESESCALADA DE LA COVID-19.

Fem públic el Pla de Reobertura del centre on s'especifiquen els protocols de seguretat i les dinàmiques que regiran l'atenció a l'alumnat i al públic en general a partir del moment en què a Barcelona ciutat s'entri en Fase 2 de desescalada de la Covid-19. pdf

 

HORARI D'ATENCIÓ TELÈFONICA al 936671894A PARTIR DE LA FASE 2 DE DESESCALADA I FINS A NOU AVÍS

  • Dilluns, dimecres i dijous, de 10h a 12h.** 
    Dilluns 15 de juny
     NO hi haurà atenció al públic.
  • **En aquest mateix espai s'anuciaran els horaris d'atenció al públic en dies especials i/o modificats per força major amb suficient antelació.

HORARI SOL·LICITUD TÍTOLS ACADÈMICS B2 i C1**: s'ha d'enviar prèviament un correu electrònic a la Secretaria del centre (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) fent constar les dades personals (nom i cognoms; DNI/NIE/Passaport) i acadèmiques (idioma, nivell i any acadèmic d'obtenció del títol acadèmic) de la persona que sol·licita el títol obtingut en aquest centre. La Secretaria de l'escola us comunciarà quin és el procediment a seguir per tal d'expedir el títol acadèmic que correspongui. NOMÉS S'ATENDRAN AQUELLES SOL·LICITUDS QUE HAGIN ESTAT ENVIADES PREVIAMENT PER CORREU ELECTRÒNIC i QUE TINGUIN CONCERTADA CITA PRÈVIA AMB LA SECRETARIA DEL CENTRE.

**IMPORTANT: Els certificats A2, B1, B2 i C1 obtinguts a l'avaluació contínua i/o final de juny 2020 es podran passar a recollir (pel que fa als títols d'A2 i de B1) o a sol·licitar la seva expedició mitjançant previ pagament de la taxa corresponent (per als certificats de B2 i C1) A PARTIR DEL 5 D'OCTUBRE DE 2020.

Calendari del curs 2019-2020 : pdf

EOI Barcelona-Sants
C/ Comtes de Bell-lloc, 86
08014 Barcelona
Tel. 93 6671894 

e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Darreres noticies

Més llegit

Go to top